Επίθεση εφοριακών σε Στουρνάρα: Υποκρισία και προπαγάνδα. Δώσε ονόματα!

«Με τον έλεγχο του μαύρου πολιτικού χρήματος τι θα γίνει; Περιμένουμε εναγωνίως»!

Επίθεση εφοριακών σε Στουρνάρα: Υποκρισία και προπαγάνδα. Δώσε ονόματα!

Οργισμένη επίθεση εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε οι εφοριακοί με αφορμή τις διαρροές για αίτημα του ΥΠΟΙΚ στα τράπεζες για τη χορήγηση στοιχείων για 436 υπαλλήλους του υπουργείου, οι οποίο ελέγχονται.

Στην -σε πολύ υψηλούς τόνους ανακοίνωσή της- η Ένωση Εφοριακών κάνει λόγο για «προπαγανδιστικά παπαγαλάκια» αλλά και για «υποκρισία, ψέμα και προπαγάνδα».

Παράλληλα, οι εφοριακοί (προ)καλούν τον Γιάννη Στουρνάρα να μην κρύβεται πίσω από τις διαρροές και «να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία και ονόματα», ενώ περνούν στην αντεπίθεση αναφέροντας πως αναμένουν «να ξεκινήσει ουσιαστικά ο έλεγχος για το μαύρο πολιτικό χρήμα »

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Κατανοούμε πλήρως την αναγκαιότητα, το Υπουργείο Οικονομικών να «αλλάξει την ατζέντα» της επικαιρότητας και να κρύψει τους νέους σχεδιασμούς για την φορολογική βαρβαρότητα, πίσω από ελέγχους του ΣΔΟΕ αρχικά και τώρα πίσω από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για ελέγχους, στα πόθεν έσχες εφοριακών.

Κατανοούμε πλήρως την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας, να βγει δημόσια με τόλμη και σοβαρότητα και να καταθέσει στοιχεία, αντί για την υποκρισία των διαρροών σε πρόθυμα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια.

Δεν κατανοούμε όμως, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ, θα είμαστε αναγκασμένοι να παρακολουθούμε την υποκρισία, τα ψέμματα, την προπαγάνδα τους.

Οι εφοριακοί όχι μόνο δεν φοβούνται τους ελέγχους στις δηλώσεις πόθεν έσχες τους (τις οποίες χρόνια τώρα υποβάλλουν) αλλά έχουμε ζητήσει την ενδυνάμωση του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου, για όλους τους φορολογούμενους, με συγκεκριμένες προτάσεις που καταθέσαμε από τις 28.6.2012 και η πολιτική ηγεσία (γιατί άραγε;) αρνείται να υλοποιήσει (συννημένη η σχετική πρόταση).

Καλούμε τον υπουργό να δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία, ονόματα και να ��ην κρύβεται πίσω από διαρροές. Αναμένουμε ακόμη τα αποτελέσμα των ελέγχων για εμπλοκή δημοσίων λειτουργών και υπαλλήλων στη λίστα LAGARDE και τα εμβάσματα στο εξωτερικό. Γιατί αυτοί οι έλεγχοι δεν προχωρούν;

Αναμένουμε επιτέλους να ξεκινήσει ουσιαστικά ο έλεγχος για το μαύρο πολιτικό χρήμα και φυσικά να ενημερωθούμε για το αποτέλεσμα του ελέγχου στις δηλώσεις πόθεν έσχες, της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, από το παρελθόν μέχρι σήμερα!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top