«Άνοιγμα» ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΗΜΑΡ για συνεργασία

Μπαλάφας: Ισότιμη η σχέση μας με τη ΔΗΜΑΡ

«Άνοιγμα» ΣΥΡΙΖΑ σε ΔΗΜΑΡ για συνεργασία

Άνοιγμα στη ΔΗΜΑΡ πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του μέλους της Γραμματείας του κόμματος Γιάννη Μπαλάφα.

«Στον στόχο μας για τη δημιουργία μιας ήρεμης δύναμης ανατροπής, εντάσσουμε και την ισότιμη σχέση μας με τη ΔΗΜΑΡ» αναφέρει στη Real news ο κ. Μπαλάφας, ο οποίος μετεκλογικά προσβλέπει στη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράταξη, «βλέποντας» προς Ανεξάρτητους Έλληνες και ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πείσει τον κόσμο για τη ριζοσπαστικότητα και τον ρεαλισμό του σχεδίου του: «Ακύρωση του Μνημονίου, διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους μέσα από επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές, εφαρμογή ενός προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πιο ευάλωτων τμημάτων του πληθυσμού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναπροσαρμό��ει τα χρονοδιαγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες τις συγκυρίας: «Οι συνιστώσες μαζί με όλο το δυναμικό των μελών και των φίλων του κόμματος θα δώσουν με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα τη μάχη για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ο Γιάννης Μπαλάφας επαναλαμβάνει τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για επαναφορά του κατώτατου μισθού: «Έχουμε ρητά δεσμευτεί ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό και την κατώτατη σύνταξη στα επίπεδα του 2009. Πρόκειται για απόφαση που επικυρώθηκε ομόφωνα στο Συνέδριό μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top