Ενημέρωση από Σαμαρά στη Βουλή ζητούν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Καμμένος: Είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο που πανηγυρίζει την αποτυχία

Ιδιαίτερα επικριτικός κατά του Αντώνη Σαμαρά στάθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος -μετά τη ΔΗΜΑΡ- επίσης ζήτησε με δήλωσή του ενημέρωση της Βουλής για το περιεχόμενο των συνομιλιών με τον Μπάρακ Ομπάμα.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός στον κόσμο, ο οποίος πανηγυρίζει για την αποτυχία της πολιτικής του, της πολιτικής της λιτότητας» σημείωσε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάνοντας λόγο για πολιτική σε δύο μέτωπα που θα αποδειχθεί αδιέξοδη.

«Ο μόνος σίγουρος τρόπος για να πνιγείς στη θάλασσα είναι να πατάς σε δύο βάρκες. Η μία βάρκα που πατά ο κ. Σαμαράς είναι η πολιτική της λιτότητας, η πολιτική της κ. Μέρκελ, η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τείνει να μεταμορφωθεί σε μία ομοσπονδία με κατάργηση των εθνών-κρατών. Η άλλη πολιτική είναι η πολιτική της ανάπτυξης, η πολιτική που προτάσσει την καταγγελία των μνημονίων, την καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ουσιαστικά την ανάπτυξη μέσα από την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, όχι όμως κάτω από τη μπότα των κατακτητών–δανειστών, αλλά με διεθνείς συνεργασίες, όπως αυτές με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με τη Ρωσική Ομοσπονδία και παράλληλα πολιτικές, οι οποίες θα διώξουν από την Ελλάδα τους επιτρόπους των υπουργείων και θα σταματήσουν τον κ. Σόιμπλε και την κ. Μέρκελ να επιβάλλουν πολιτικές σε ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Τέλος, ο κ. Καμμένος ζήτησε ενημέρωση στη Βουλή από τον πρωθυπουργό: «Θα περιμένουμε να μας ενημερώσει στη Βουλή των Ελλήνων για τα εθνικά θέματα. Τι συζήτησε για το θέμα της Κύπρου; Υπάρχει σχέδιο Ανάν ΙΙ; Τι συζήτησε για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας; ��ι συζήτησε για τα ελληνοτουρκικά; Αυτά παρα��ένουν ακόμα νεφελώδη. Θα περιμένουμε την ενημέρωση στη Βουλή των Ελλήνων και μετά θα κάνουμε δηλώσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top