Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας!

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του στην Κουμουνδούρου

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας!

Σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο! Αυτό φέρεται να ήταν το κεντρικό μήνυμα που προκύπτει από τη σημερινή σύσκεψη του κ. Τσίπρα με στενούς συνεργάτες του, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Όπως εκτιμήθηκε κατά τη σύσκεψη, η κυβέρνηση εξαντλεί τις αντοχές της και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα από τον Σεπτέμβριο, καθώς η προσφυγή στις κάλπες θεωρείται πολύ πιθανή.

Για τον ίδιο λόγο μάλιστα η επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 31 Αυγούστου -1 Σεπτεμβρίου. Σε αυτήν θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις, θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και η ευρωπαϊκή πολιτική του κόμματος.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν αναλυτικά οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις του εφαρμοζόμενου προγράμματος, ενώ υπήρξε αναφορά και στις εξελίξεις στα ΜΜΕ και περισσότερο στην πώληση του «902».

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε επίσης από τους συνεργάτες του για τις προετοιμασίες του κόμματος ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον ίδιο, στη ΔΕΘ, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίσθηκε ικανοποιημένος για τα θετικά - όπως τα χαρακτηρίζουν - μηνύματα που λαμβάνουν τα στελέχη του κόμματος και ο ίδιος για τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά το συνέδριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top