Μήνυμα του ΚΚΕ σε γονείς και μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά!

Διαβάστε αναλυτικά

Την πεποίθηση πως η νέα σχολική χρονιά θα είναι ακόμα χειρότερη από την περσινή για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τη λαϊκή οικογένεια εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Περισσός. Αυτό επιβεβαιώνουν, όπως τονίζει το ΚΚΕ, και οι επανειλημμένες κυβερνητικές δηλώσεις και παρεμβάσεις .

Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και της ΕΕ για την Παιδεία περιγράφουν, σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, ένα σχολείο ακόμη πιο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων για φτηνό εργατικό δυναμικό και ένα μαύρο μέλλον για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών και τους δασκάλους τους.

«Μαθητές που θα συνθλίβονται στις πολλαπλές κρησάρες των πανελληνίων εξετάσεων και της παραπαιδείας, που θα δουλεύουν τσάμπα για τους μεγαλοεπιχειρηματίες στο πλαίσιο της μαθητείας, χιλιάδες εκπαιδευτικοί στην ανεργία και οι υπόλοιποι με σκυμμένο το κεφάλι, κάτω από το φόβο της απόλυσης ή της μετακίνησης», επισημαίνει και καταλήγει: «Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, το σύνολο του λαού χρειάζεται να οργανώσουν την πάλη τους και τη συμμαχία τους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top