Με τον Κ. Αρβανιτόπουλο συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Τα προσχέδια νόμου για τα Λύκεια και η νέα σχολική χρονιά στο επίκεντρο

Με τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, τον υφυπουργό του ίδιου υπουργείου Σ. Κεδίκογλου και άλλα μέλη της πολιτικής ηγεσίας του συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προσχέδια νόμου για το Γενικό και το Τεχνικό Λύκειο, αλλά και η προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η αντιπροσωπεία του Κινήματος ανέπτυξε τις απόψεις της, ζήτησε διευκρινίσεις και κατέθεσε προτάσεις για την αναγκαιότητα χορήγησης από τη δημόσια εκπαίδευση κρατικών πιστοποιητικών επάρκειας για την ξένη γλώσσα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Μία πρόταση η οποία σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ έγινε δεκτή από τον υπουργό.

Για τη νέα σχολική χρονιά επίσης, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τις εθελούσιες μετατάξεις από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και να προχωρήσει η πρόσληψη του αναγκαίου αριθμού των αναπληρωτών καθηγητών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top