Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ για την πώληση του «902»

Έθεσε και ζήτημα διαφάνειας ο Παπαδημούλης

Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΚΚΕ για την πώληση του «902»

Εξηγήσεις για την πώληση του «902» ζήτησε από το ΚΚΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης,

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο», ο κ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει πού και πόσο πουλήθηκε ο «902», αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην πιάτσα της ελεύθερης αγοράς, ποιοι αποφάσισαν για τους εργαζόμενους, ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή».

«Πώς η ηγεσία του ΚΚΕ, που δεν αντέχει μύγα στο σπαθί της και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι του ΚΚΕ και το ραδιόφωνό του ΚΚΕ σε έναν ιδιοκτήτη που το σημερινό του κανάλι υπερπροβάλλει τη Χρυσή Αυγή κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά» διερωτήθηκε.

Ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε επίσης από την ηγεσία του ΚΚΕ «που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε θέματα αριστερής συνέπειας, όπως η ίδια ισχυρίζεται, πλήρη διαφάνεια και πλήρεις εξηγήσεις».

Τις ίδιες εξηγήσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίσθηκε «ότι τις χρωστούν πριν από όλα στον κόσμο του ΚΚΕ. Δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά, σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top