«Πωλείται ο 902» ανακοίνωσε και επισήμως το ΚΚΕ

Προς πώληση μηχανήματα και υποδομές από τον Περισσό

«Πωλείται ο 902» ανακοίνωσε και επισήμως το ΚΚΕ

Την πώληση του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού «90,2» ανακοίνωσε και επισήμως το ΚΚΕ, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά δημοσιεύματα και τις φήμες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πωλούνται υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρείας.

Το ΚΚΕ υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ότι στη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων της οικονομικής κρίσης η εταιρεία Ραδιοτηλεοπτική καθώς και οι εργαζόμενοι με τη δουλειά τους στο σταθμό, κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να αντέξει ο σταθμός στις οικονομικές δυσκολίες αλλά η σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν μπορεί να εξασφαλίσει πλέον τη λειτουργία του σταθμού και την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σε εργαζόμενους και ασφαλιστικά Ταμεία.

Όπως διευκρινίζει πάντως, ο διακριτικός τίτλος και τα σήματα, λεκτικά και ηχητικά , παραμένουν στο Κόμμα.

«Γνωρίζουμε ότι η επιλογή αυτή θα αποτελέσει μια ακόμη αφορμή για κακόβουλες επιθέσεις στον 902 και το ΚΚΕ. Είμαστε όμως σίγουροι ότι οι φίλοι του Κόμματος και του σταθμού θα υπερασπιστούν το Κόμμα και την πολιτική του και θα βρουν τον τρόπο να αναπληρωθεί το κενό στην ενημέρωση που αφήνει η έλλειψη του 902» υποστηρίζει το ΚΚΕ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top