Κουβέλης: Μπορεί να υπάρξει νέα κυβέρνηση χωρίς εκλογές

«Η ΔΗΜΑΡ δη��ιουργούσε αναχώματα, τώρα εφαρμόζεται συντηρητική πολιτική»

Κουβέλης: Μπορεί να υπάρξει νέα κυβέρνηση χωρίς εκλογές

Την πεποίθηση ότι μπορεί να υπάρξει νέα κυβέρνηση χωρίς να διεξαχθούν νέες εκλογές εξέφρασε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον Βήμα FM.

«Εάν η κυβέρνηση δεν αντέξει και θελήσει να προσφύγει σε εκλογές, δεν είναι αναγκαίο να υπάρξουν εκλογές, μπορεί η παρούσα βουλή να αναζητήσει νέα κυβέρνηση και ενδεχομένως το νέο πρωθυπουργό» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

Παράλληλα, ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η ΔΗΜΑΡ δημιουργούσε αναχώματα όταν συμμετείχε στην κυβέρνηση, ενώ τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εφαρμόζουν συντηρητική πολιτική: «Είναι ακριβές ότι η παρουσία της Δημοκρατικής Αριστεράς στη στήριξη της κυβέρνησης δημιουργούσε αναμφισβήτητα και αναχώματα, δημιουργούσε και αρνήσεις, αρνήσεις που είχαν σχέση με την εφαρμογή μέτρων τα οποία εμείς κρίναμε και αναποτελεσματικά και περαιτέρω επιβαρυντικά για την ελληνική κοινωνία. Η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς αφήνει περιθώριο στους δύο συγκυβερνώντες, στα δύο συγκυβερνώντα κόμματα, να εφαρμόσουν μια πολιτική η οποία δεν είναι μεταρρύθμιση, αντιθέτως είναι μια βαθιά συντηρητική πολιτική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top