Ούτε οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δεν θα ξέρουν μέχρι τελευταία στιγμή σε ποιον θα κάνουν έλεγχο!

Αυστηρά μέτρα για φοροδιαφυγή - Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε

Ούτε οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ δεν θα ξέρουν μέχρι τελευταία στιγμή σε ποιον θα κάνουν έλεγχο!

Πρώτη ανάρτηση: 04/08/2013 22:00

Μια παράφραση του "στα άρματα- στα άρματα εμπρός στον αγώνα..." κατα των φοροφυγάδων, χρησιμοποίησε φαίνεται ο υπουργός Οικονομικών για να ξεκινήσει απο τους Ράμπο του ΣΔΟΕ ενα κανονικό ξεσκόνισμα των φοροφυγάδων.

Το "ντού" που έγινε σε νυκτερινό κέντρο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής, με το σφράγισμα για 48 ωρες , εκεί οπου ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος έλεγε τις επιτυχίες τους, φαίνεται οτι είναι η αρχή.

Ο αγώνας...κατα της φοοδιαφυγής σύμφωνα με τις εντολές του υπουργού Οικονομικών ξεκινησε με 1.400 ελεγκτές-Ράμπο του ΣΔΟΕ, που όπως είχαμε προ ημερών επισημάνει θα πηγαίνουν για έλεγχο χωρίς να γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι μέχρι τελευταία ��τιγμή το σημείο και τα μαγαζιά... για να μην υπάρχουν διαρροές και προετοιμασία απο τους καταστηματάρχες. Αυτός είναι ο λόγος που απαγορεύθηκαν ρητώς και δια ροπάλου και οι τηλεοπτικές καλύψεις των "ντού" των Ράμπο του ΣΔΟΕ.

Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης στο έργο τους οι Ράμπο θα μετακινούνται σε τουριστικά νησιά με ταχύπλοα σκάφη του Λιμενικού ενώ ενεργοποιούνται και τα τα δύο σκάφη του ΣΔΟΕ.

Το υπουργείο Οικονομικών αλλά και η Κυβέρνηση γενικότερα περιμένουν πολλά για τη συνέχιση του μέτρου της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση απο τους αποτελεσματικούς ελέγχους των Ράμπο του ΣΔΟΕ.

Στο στόχαστρο βρίσκονται νυχτερινά κέντρα, μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία μέχρι και οργανωμένες παραλίες σε νησιά και δημοφιλείς προορισμούς τόσο σε ό,τι αφορά στον έλεγχο για τις αποδείξεις, όσο και για το ΦΠΑ στην εστίαση.

Να υπενθυμίσουμε οτι το σφράγισμα των καταστημάτων που πιάνονται απο τους Ράμπο του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή, εγκαινιάσθηκε απο τον ίδιο τον τότε γ.γ. γραμματέα Ι. Καπελλέρη, με σφράγισμα νυκτερινού κέντρου στη γέφυρα της Βαρυπόμπης.

Στην είσοδο κάθε καταστήματος που πιάνεται για φοροδιαφυγή, αναρτάται πινακίδα με την ένδειξη «Κλειστόν λόγω φοροδιαφυγής».

Σε περίπτωση που η επιχείρηση υποτροπιάσει για την ίδια παράβαση μέσα στην ίδια χρήση, τότε το λουκέτο επεκτείνεται από τις 48 ώρες στον ένα μήνα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top