ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ Παναγιώταρου:Στο διάολο βρωμιάρηδες, ΕΑΜοβούλγαροι, κομμουνιστοσυμμορίτες

Εμφυλιακά φυτίλια από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος βγήκε για ακόμη μια φορά εκτός ελέγχου το Σάββατο το βράδυ στην ομιλία του στην τοπική οργάνωση της Καλαμάτας, κάνοντας λόγο για «λαμόγια» και «κλέφτες». Το "πρωτοπαλίκαρο" του Νίκου Μιχαλολιάκου χαρακτήρισε "βρωμιάρηδες" αυτούς που οργάνωσαν την αντιφασιστική εκδήλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.

Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την απαγόρευση των συσσιτίων μόνο για Έλληνες αλλά και στους λαθρομετανάστες και χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή ως την μόνη ελπίδα για τον τόπο, καλώντας όλους.... ψηφοφόρους και μη, να είναι σε εγρήγορση.

«Αν καταρρεύσει η Χρυσή Αυγή, θα καταρρεύσουν τα πάντα» είπε ο κ.Παναγιώταρος και πρόσθεσε «περιμένουμε τη στιγμή που θα κάνουμε τη μαζική αντεπίθεση για να σαρώσουμε όλους αυτούς τους μυστήριους τύπους που καταδυναστεύουν την Ελλάδα»

Στη συνέχεια ο κ.Παναγιώταρος αναφέρθηκε σε «Ρουμανόγυφτους και Βουλγαρόγυφτους που θερίζουν τα πάντα, που θα έπρεπε να συλλαμβάνονται και να απελαύνονται» , τονίζοντας πως «κακώς είναι στην ΕΕ οι χώρες αυτές».

«Όσο για την απαγόρευση της 4ης Αυγούστου να είστε σίγουροι ότι θα μας βγει σε πολύ μεγάλο καλό σε όλη την Ελλάδα» σχολίασε ο κ.Παναγιώταρος, για την ανάκληση της άδειας χρήσης του χώρου για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην πόλη της Καλαμάτας, εξαπολύοντας ξανά επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων και την κυβέρνηση.

Κάλεσε τους παριστάμενους να βρίσκονται μαζικά στο Μελιγαλά, στην εκδήλωση στα μέσα Σεπτεμβρίου, να είναι πολύ περισσότεροι από πέρσι και να φθάσουν μέχρι το δρόμο και το σταυρό.

Επαναφέροντας το εμφυλιοπολεμικό κλίμα, μίλησε για «ΕΑΜΒούλγαρους και Αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτες πολιτικάντηδες και ελαφροδεξιούληδες» και ανέφερε ότι στο Γράμμο και στο Βίτσι «ο ε��ληνικός στρατός έστειλε στο διάβολο τα κομμούνια πίσω στην αγαπημένη τους Αλβανία και κράτησε ελεύθερη την πατρίδα ώστε τώρα να μην βιώνουμε αυτά τα οποία βιώνουν αυτοί εδώ και δεκαετίες με τις γυναίκες τους να κυκλοφορούν στα κονσομασιόν όλης της γης».

Τέλος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκε πως "όταν η Χρυσή Αυγή έρθει στα πράγματα , όλες αυτές οι επέτειοι θα γίνουν εθνικές εορτές".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top