Βλέπει τον Σαμαρά αλλά ΔΕΝ θέλει να δει την Ακρόπολη ο Ιταλός πρωθυπουργός

Το πρόγραμμα του Ενρίκο Λέτα στην Αθήνα,οι συναντήσεις και οι ανατροπές

Βλέπει τον Σαμαρά αλλά ΔΕΝ θέλει να δει την Ακρόπολη ο Ιταλός πρωθυπουργός
Η οικονομική κρίση, οι προεδρίες των δύο χωρών στην ΕΕ το 2014 και ο αγωγός φυσικού αερίου TAP είναι στο επίκεντρο της κουβέντας που έχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ιταλός ομόλογος του Ενρίκο Λέτα αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Με αφορμή την επίσκεψη του στην ελληνική πρωτεύουσα, ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει στο Twitter του την Αθήνα ως σύμβολο μιας ΕΕ η οποία πρέπει να αλλάξει.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο Ενρίκο Λέτα βρίσκεται στην Αθήνα από το απόγευμα της Κυριακής για διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε εγκάρδια ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και πλήθος υπουργών. Οι κ.κ. Σαμαράς και Λέτα δείπνησαν το βράδυ της Κυριακής στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης.

Συνάντηση Βενιζέλου - Λέτα μετά το γεύμα στο Μαξίμου

O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευάγγ��λος Βενιζέλος, θα συμμετάσχει στο γεύμα εργασίας που παραθέτει ο Αντώνης Σαμαράς προς τιμήν του Ιταλού ομολόγου του στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Ενρίκο Λέτα.

Γιατί δεν θα πάει στην Ακρόπολή ο Ιταλός πρωθυπουργός ;;;

Αν και ήταν προγραμματισμένο ο Ιταλός πρωθυπουργός να επισκεφτεί την Ακρόπολη, το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τη νύχτα στο Αβελίνο της νότιας Ιταλίας ανέτρεψε τα σχέδια του κ.Λέτα, ο οποίος σε ένδειξη πένθους ακύρωσε την προγραμματισμένη του επίσκεψη σήμερα στην Ακρόπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top