Σφάζονται κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους δημόσιους υπαλλήλους

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, που έκανε έξαλλο τον Κεδίκογλου

Σφάζονται κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους δημόσιους υπαλλήλους

​Νέος πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε το Σάββατο μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης! Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του κατηγόρησε την κυβέρνηση πως είναι «αποφασισμένη να στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους με διαδικασίες «φαστ τρακ για να πιάσει τα νούμερα της τρόικας»

«Το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία. Όσο συνεχίζεται ο ίδιος δρόμος της λιτότητας και του αυταρχισμού, δεν μπορεί να υπάρξει καμία προοπτική ανάπτυξης και ανασυγκρότησης, η δημοκρατία θα συρρικνώνεται, το κοινωνικό κράτος θα διαλύεται. Μόνο η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών και η στήριξη ενός προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν το μόνο σου σχέδιο είναι να τους προσλάβεις όλους στο Δημόσιο, να ακυρώσεις κάθε μεταρρύθμιση και να διώξεις κάθε επενδυτή, τότε είναι φυσικό να καταφεύγεις σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κεδίκογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top