Γεωργιάδης: Εγώ στο Αττικό θα πάω πάλι. Άμα θέλουν ας μου ξαναεπιτεθούν

«Δεν μπορεί κανείς να εμποδίσει τον υπ. Υγείας να επισκέπτεται τα νοσοκομεία»

Γεωργιάδης: Εγώ στο Αττικό θα πάω πάλι. Άμα θέλουν ας μου ξαναεπιτεθούν

«Είμαι υπουργός Υγείας και εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ. Δεν μπορούν να με εμποδίσουν οι "κύριοι" του Συλλόγου να επισκέπτομαι τα δημόσια νοσοκομεία» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

«Έχουμε δημοκρατία και θα πηγαίνω σε όσα νοσοκομεία πιστεύω ότι χρειάζεται να πάω. Εγώ δεν τους είπα να μην διαμαρτυρηθούν. Εγώ ήθελα διάλογο μαζί τους αλλά εκείνοι αντίθετα μου απαγόρευσαν την είσοδο στο νοσοκομείο. Αυτό είναι φασιστικό και αντιδημοκρατικό. Θα ξανάπαω στο Αττικό νοσοκομείο και δε θα ζητάω την άδεια των εργαζομένων για να πηγαίνω» σημείωσε ο υπουργός Υγείας για να συμπληρώσει πάντως πως «το γραφείο μου είναι ανοιχτό και γι’ αυτούς, δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

Περιγράφοντας το περιστατικό, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε: «Όταν εγώ πλησίαζα στο νοσοκομείο η προσωπική μου ασφάλεια έκανε κλοιό γιατί μου είπαν ότι μπορεί να με χτυπήσουν. Τους είπα να μείνουν μακριά γιατί ήθελα να μιλήσω μαζί τους, με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, παρ΄ όλο που μόλις φτάσαμε κάποιοι απ’ αυτούς μας πέταξαν και έναν καφέ. Κάποια στιγμή ξεκινάω για να πάω στο αμφιθέατρο, οι συγκεντρωμένοι τότε κάνουν ένα κλοιό και πάνε να με χτυπήσουνε. Η αστυνομία επενέβη όταν είδαν ότι με χτύπησαν».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε για άλλη μία φορά πως «δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος από την Υγεία» καθώς το σχέδιο περιλαμβάνει μόνο αλλαγή του χαρακτήρα σε ορισμένα νοσοκομεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top