Βόμβα Μπαλτάκου: Μην παίζετε με τον Σαμαρά γιατί στήνουμε κάλπες ακόμη και τον Αύγουστο!

«Εάν δεν ψηφιστεί βασικό άρθρο, εκλογές χωρίς δεύτερη κουβέντα»!

Βόμβα Μπαλτάκου: Μην παίζετε με τον Σαμαρά γιατί στήνουμε κάλπες ακόμη και τον Αύγουστο!
Τα πολιτικά νερά τάραξε ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως αν καταψηφιστεί κρίσιμο νομοσχέδιο θα πάμε αμέσως σε εκλογές!
«Δεν υπάρχει περίπτωση οπισθοδρόμησης και οπισθοχώρησης. Εάν κάποιο νομοσχέδιο, που είναι κρίσιμο και καίριο, όπως το προχθεσινό, δεν ψηφιστεί, την επόμενη κιόλας μέρα το πρωί θα προκηρυχθούν εκλογές. Όποτε και αν είναι αυτό. Είτε είναι Αύγουστος είτε Χριστούγεννα, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές» υπογράμμισε ο κ. Μπαλτάκος μιλώντας στον Βήμα FM.
«Το ξαναλέω: να μην παίζει κάποιος με την αποφασιστικότητα του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνει πίσω» ξεκαθάρισε ο γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου, τονίζοντας ότι αυτό ισχύει για όσα νομοθετήματα ακολουθήσουν: «Αν δεν ψηφιστεί κάποιο βασικό άρθρο νομοσχεδίου, αμέσως θα προκηρυχθούν εκλογές. Αύριο το πρωί προκηρύσσονται εκλογές. Χωρίς δεύτερη κουβέντα».
Ο ίδιος, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν φοβήθηκε την καταψήφιση του πολυνομοχεδίου: «Υπήρχαν διάφορες φωνές που ακούγονταν, έ��ιναν κάποιες παρεμβάσεις στο κείμενο, από αυτά που έλεγαν βουλευτές και ήταν σωστά και ψηφίστηκαν τελικά».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top