Έξαλλος όσο ποτέ ο Στουρνάρας: Μην ξαναμιλήσει κανείς έτσι για τη γυναίκα μου!

Τι απαντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τις καταγγελίες της για τη σύζυγό του

Έξαλλος όσο ποτέ εμφανίζεται ο Γιάννης Στουρνάρας με τα όσα υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σε διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΦ ύψους μισού εκ. ευρώ που έχει αναλάβει εταιρεία, στην οποία συμμετέχει η σύζυγός του υπουργού Οικονομικών και οι κόρες του. «Την ίδια στιγμή κατά την οποία περικόπτει τα δημόσια οικονομικά και εμφανίζεται ως θεματοφύλακας τ��ς νομιμότητας, οι στενοί του συγγενείς, η σύζυγος και οι θυγατέρες του, με αποφάσεις του ΕΟΦ εισπράττουν σχεδόν μισό εκ. για διαφημιστική καμπάνια κατά της πολυφαρμακίας».
Η αναφορά της κας Κωνσταντοπούλου έκανε έξαλλο τον υπουργό Οικονομικών , που σε οργισμένη απάντηση έκανε λόγο για «άθλιο σχέδιο κατασυκοφάντησης του» και τόνισε πως ο διαγωνισμός ήταν διεθνής και πραγματοποιήθηκε πριν ο ίδιος αναλάβει υπουργός Οικονομικών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:
«Μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη από διάφορα συμφέροντα ένα άθλιο σχέδιο κατασυκοφάντησης του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την επαγγελματική δρασ��ηριότητα της συζύγου του.
Δυστυχώς αυτό υιοθετήθηκε σήμερα από την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Προς ενημέρωση λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενου :
• Η επαγγελματική δραστηριότητα της συζύγου του Υπουργού Οικονομικών ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν την υπουργοποίηση του κ. Στουρνάρα και αφορά τον ιδιωτικό τομέα της χώρας.

• Οι συγκεκριμένες καταγγελίες αφορούν διεθνή διαγωνισμό του ΕΟΦ στον οποίο πήρε μέρος και η εταιρία της συζύγου του Υπουργού Οικονομικών, διαγωνισμός όμως που προκηρύχθηκε πολλούς μήνες πριν γίνει Υπουργός ο κ. Στουρνάρας.
• Οι αναφορές σε παράνομη συμμετοχή στο διαγωνισμό εξαιτίας καταδικαστικής απόφασης για χρέη στο Δημόσιο είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές. Η μοναδική αλήθεια είναι ότι η υπόθεση αφορά τη ΜΗ έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών το 1979 από εταιρεία του πατέρα της στην οποία ήταν μέτοχος η ίδια, υπόθεση που εκδικάστηκε το 1984.
Οι καθοδηγητές αυτών των δημοσιευμάτων το γνωρίζουν αυτό όπως και το ότι ο βίος του κ. Στουρνάρα και της οικογένειάς του είναι διαυγής και κρυστάλλινος. Θα περιμέναμε όμως από αντιπροσώπους του ελληνικού Κοινοβουλίου να μην παίρνουν μέρος στο άθλιο αυτό παιχνίδι, το οποίο εξυπηρετεί μόνο δόλιους σκοπούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top