Βενιζέλος: «Σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά η μείωση του ΦΠΑ»

«Βήμα για την καταπολέμηση της ανεργίας»

«Στο ζήτημα του ΦΠΑ στην εστίαση, οι συντονισμένες προσπάθειές μας απέδωσαν καρπούς. Η διαπραγμάτευση πρέπει να γίνεται έτσι. Η μείωση του ΦΠΑ στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλη την αγορά, σε όλη την οικονομία, σε όλα τα νοικοκυριά» είπε ο κ. Ε. Βενιζέλος σχολιάζοντας την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

«Βεβαίως, πρέπει να περάσει στην κατανάλωση και πρέπει να ενισχύσει τη φορολογική μας συνείδηση, την έντιμη συμπεριφορά όλων μας, μεταξύ μας και στη σχέση μας με το κράτος. Γιατί μόνον έτσι και το κράτος μπορεί να γίνει και πρέπει να γίνει έντιμο απέναντι στους πολίτες. Γιατί έχουμε και εδώ πολύ μεγάλο πρόβλημα», πρόσθεσε ακόμα, ενώ εξήγησε ότι αυτό ως πρώτη κίνηση σημαίνει

«Την παραδοχή των θεσμικών ��ας εταίρων και της τρόικας πως η μάχη δίνεται στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, της ανάπτυξης. Πρέπει να αυξήσουμε τον παρονομαστή του κλάσματος. Μόνον έτσι θα αντιμετωπίσουμε το μεγάλο ζήτημα της χώρας, της κοινωνίας, που είναι η ανεργία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top