Δένδιας: Θα αξιοποιηθούν στο ακέραιο οι δημοτικοί αστυνομικοί

"Για εμά�� δεν περισσεύει κανείς"

Θα αξιοποιηθούν στο ακέραιο οι δημοτικοί αστυνομικοί τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν περισσεύει κανείς».


«Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη όχι απλώς θα αξιοποιήσει στο ακέραιο την εμπειρία των δημοτικών αστυνομικών, αλλά και θα τους καταστήσει σημαντικό παράγοντα στην εμπέδωση κλίματος ευνομίας στις πόλεις μας», δήλωσε ο κ. Δένδιας.

Επίσης ανέφερε πως «στόχος μας είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενταχθούν στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις τοπικές κοινωνίες και εντέλει στους δημότες».

«Ήδη, με τη σύσταση της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και Δημοτικής Αστυνόμευσης, στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, προβλέπεται η αξιοποίηση των δημοτικών αστυνομικών κα�� η ομαλή ένταξή τους στο νέο μοντέλο δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Ας στηρίξουμε όλοι, κόμματα, αιρετοί άρχοντες της Αυτοδιοίκησης, εργαζόμενοι και συνδικαλιστικοί φορείς, τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Για εμάς κανείς δεν περισσεύει απ' όσους μπορούν να προσφέρουν στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας του πολίτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top