Τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Κουμουνδούρου σε Κεδίκογλου-ΠΑΣΟΚ: Ευχόμαστε περαστικά!

Τρεις υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Μπορεί πιο… στάνταρ να μην υπάρχει ��πό την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο δεν «παίζει» μόνος του για την προεδρία του κόμματος καθώς έθεσαν υποψηφιότητα για τις σημερινές εκλογές άλλοι δύο σύνεδροι.
Ο λόγος για τη Σίσσυ Βωβού, η οποία είναι αρθρογράφος σε μεγάλα έντυπα και προέρχεται από την ανανεωτική Αριστερά, και τον σύνεδρο Πάνο Ηλιόπουλο, για το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε ότι είναι υποψήφιος εκ μέρος της συνιστώσας του Μανώλη Γλέζου «Ενεργοί Πολίτες» κάτι που διαψεύστηκε.
Με την εκλογή των 200 μελών της ΚΕ του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος.
Στις διαδικασίες συμμετέχουν τα εξής 6 ψηφοδέλτια: Ενιαίο Ψηφοδέλτιο (342) Αριστερή Πλατφόρμα (293) Ανένταχτοι εντός ΣΥΡΙΖΑ (18) Κομμουνιστική Τάση-Κομμουνιστική Πλατφόρμα (16) Παρέμβαση για την Ενότητα (3) Παρέμβαση των Μελών (2).
Κουμουνδούρου σε Κεδίκογλου-ΠΑΣΟΚ: Ευχόμαστε περαστικά!
«Ευχόμαστε περαστικά» είναι, εξάλλου, η απάντηση που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στα σχόλια τουΣίμου Κεδίκογλου και του ΠΑΣΟΚ για την χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο.
«Στον αμήχανο και εκτός τόπου και χρόνου κυβερνητικό εκπρόσωπο και στους εταίρους του από το ΠΑΣΟΚ ευχόμαστε περαστικά» τονίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top