Ανάβει φωτιές στη ΝΔ ο Βλάχος: Μπορεί και να έγινε νοθεία στην Πολιτική Επιτροπή!

«Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν χειρότερες οι διαδικασίες»!

Φωτιές ανάβει στη ΝΔ ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής και τέως υπουργός Γιώργος Βλάχος, ο οποίος μιλώντας στον Βήμα FM, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και νοθείας στις εκλογές για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ!

«Δεν λέω ότι στο παρελθόν όλα γίνονταν ιδανικά. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη. Κατ’ αρχήν, ανακοινώθη��ε η λίστα εκλογής το άλλο απόγευμα και τα αποτελέσματα βγήκαν από την εφορευτική επιτροπή που ήταν επικεφαλής συνάδελφοι βουλευτές. Δεν μπορώ να ξέρω (αν έγινε νοθεία). Έχω ακούσει παράπονα. Εκλέχθηκαν 214, γιατί κάποιοι ισοψήφισαν. Ισοψήφισαν χωρίς να ξέρουμε τους σταυρούς τους. Πώς ισοψήφισαν; Αν δοθεί ο λόγος μεθαύριο στην Κεντρική Επιτροπή, θα το θέσουμε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, δεν είναι θέμα να αμφισβητώ τα αποτελέσματα. Έχω απορίες» τόνισε ο κ. Βλάχος.

Ο ίδιος, πρόσθεσε πως ποτέ οι διαδικασίες δεν ήταν χειρότερες: «Προφανώς έχει την ευθύνη η οργανωτική επιτροπή. Και ο πρόεδρος, μέσα στα όλα μεγάλα του προβλήματα, θα βρει λίγο χρόνο να ζητήσει εξηγήσεις; Πιθανόν ναι… Πιθανόν να υπάρχουν κ��ι άλλοι βουλευτές, αλλά λέω αυτονόητα πράγματα. Γνωρίζουμε τις διαδικασίες και ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν όλα ιδανικά. Αλλά δεν ήταν ποτέ και χειρότερα».

Τέλος, ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές για την εκλογή νέου γραμματέα στη ΝΔ: «Δεν έχει ξαναγίνει διά βοής. Μόνο μια φορά, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, επειδή ήταν ένας υποψήφιος. Πρέπει να μπει κάλπη. Πρέπει να στηρίξουμε τις δημοκρατικές διαδικασίες και να σεβαστούμε τους πάντες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top