Ε.Γ. ΔΗΜΑΡ: Να παραμείνουν τα στελέχη μας στον κρατικό μηχανισμό

Σε θέσεις ειδικών συμβούλων, διοικητών και μελών Δ.Σ.

Να μην αποσύρει τα υπόλοιπα στελέχη της τα οποία δεν συμμετείχαν στην κυβέρνηση αλλά έλαβαν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, αποφάσισε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΔΗΜΑΡ στην απογευματινή της συνεδρίαση, κρατώντας τελικά έναν σύνδεσμο (έστω και πιο «χαλαρό») με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Η λογική στην οποία κινείται η απόφαση είναι ότι το Κράτος πρέπει να έχει συνέχεια και ότι τα συγκεκριμένα στελέχη επιλέγησαν επειδή κυρίως είχαν ένα πλούσιο βιογραφικό και όχι τόσο λόγω της κομματικής τους προσήλωσης. Κομματικές πηγές διευκρινίζουν ότι πρόκειται για 20 άτομα περίπου, τα οποία κατέχουν θέσεις ειδικών συμβούλων, διοικητών νοσοκομείων ή άλλων ιδρυμάτων του Δημοσίου και μέλη Δ.Σ. κρατικών φορέων.

Άγνωστο είναι εάν πως θα αντιδράσει το Μέγαρο Μαξίμου σε αυτή την απόφαση και εάν θα το θεωρήσει ευκαιρία για να διατηρηθεί μία επαφή με τη ΔΗΜΑΡ ή όχι.

Δεν λείπουν οι ερμηνείες πάντως ότι έπαιξε ρόλο στην απόφαση και η κριτική που ασκήθηκε από μερίδα στελεχών της ΔΗΜΑΡ όλες τις τελευταίες ημέρες για την απόφαση αποχώρησης από την κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top