Θυμήθηκε τις οροθετικές ιερόδουλες του… Λοβέρδου ο Άδωνις!

Επανέφερε τη διάταξη για τη δημοσιοποίηση στοιχείων

Θυμήθηκε τις οροθετικές ιερόδουλες του… Λοβέρδου ο Άδωνις!

Τις οροθετικές ιερόδουλες που είχαν απασχολήσει έντονα τη χώρα πριν από περίπου έναν χρόνο «θυμήθηκε» ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στους ιατρικούς συντάκτες για το θέμα της υγειονομικής διάταξης Ανδρέα Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες που επανέφερε σε ισχύ και μας είπε ότι η κίνηση της κύριας Σκοπούλη, πρώην υφυπουργού, να την καταργήσει ήταν νομικά λανθασμένη καθώς ο νόμος προβλέπει πως “αν καταργήσεις μια υγειονομική διάταξη πρέπει να την αντικαταστήσεις με άλλη”.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει δώσει εντολή και σε λίγες εβδομάδες η γ. γ. του υπουργείου, Χριστίνα Παπανικολάου σε συνεννόηση με το ΚΕΕΛΠΝΟ θα βρουν το νομοθετικό πλαίσιο ώστε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας να υπάρχει έλεγχος στις εκδιδόμενες γυναίκες με σκοπό -φυσικά- τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας (καθώς τα αφροδίσια νοσήματα είναι σε έξαρση στη χώρα μας) αλλά παράλληλα να υπάρχει σεβασμός στα προσωπικά δεδομένα.

Υπενθυμίζεται ότι με τη διάταξη Λοβέρδου, είχαν βγει στη δημοσιότητα ονόματα και φωτογραφίες οροθετικών γυναικών και είχαν υπάρξει αντιδράσεις και προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top