Σε πολυτελές roof garden o Παπακωνσταντίνου την ημέρα που πλακώνονταν για χάρη του στη Βουλή!

Δείπνο με άγνωστο αλλοδαπό σε κεντρικό ξενοδοχείο

Σε πολυτελές roof garden o Παπακωνσταντίνου την ημέρα που πλακώνονταν για χάρη του στη Βουλή!

Σε πολυτελές roof garden βρισκόταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου την ημέρα που «πλακώνονταν «για χάρη του για μία ακόμα φορά στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, σύμφωνα με την στήλη «Σίβυλλα» του «Βήματος» .

Σύμφωνα με τη «Σίβυλλα», τη Δευτέρα που μας πέρασε το βράδυ, λίγο μετά τις 9, στο Roof Garden του ξενοδοχείου Grande Bretagne, εθεάθη σε ένα από τα κεντρικότερα τραπέζια (δίπλα σε αυτό που επιλέγει πάντα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος όταν βρίσκεται στην Αθήνα), φορώντας γαλάζιο πουκάμισο και δείχνοντας χαλαρός ο τέως υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο συνδαιτυμόνας του ήταν αλλοδαπός που μιλούσε άπταιστα αγγλικά ενώ ο κ. Παπακωνσταντίνου χαμογελούσε συνέχεια και παρά την επικαιρότητα των ημερών έμοιαζε πραγματικά χαρούμενος, αν και κανονικά θα έπρεπε να είναι προβληματισμένος.

Αν αυτό ήταν «διαφυγή από την πραγματικότητα» ή αν ο Γ. Παπακωνσταντίνου ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε μένει να φανεί πολύ σύντομα, θα προσθέταμε εμείς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top