Πάγκαλος για Βορίδη: Σου φταίει ο Παπανδρέου ε; Όχι ο Καραμανλής που έτρωγε μπριζόλες;

«Τη χώρα την κατέστρεψε η κυβέρνηση του ανύπαρκτου»

Πάγκαλος για Βορίδη: Σου φταίει ο Παπανδρέου ε; Όχι ο Καραμανλής που έτρωγε μπριζόλες;

Αν και σε πρώτη φάση είχε επιλέξει να κρατήσει πιο χαμηλούς τόνους, Ο Θεόδωρος Πάγκαλος τελικά πέρασε στην αντεπίθεση!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε με βαριές εκφράσεις τα λεγόμενα του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο συνέδριο της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «ανύπαρκτο Κώστα Καραμανλή» που… έτρωγε μπριζόλες και κατέστρεψε τη χώρα!

«Αν είναι κάποιος που κατέστρεψε την Ελλάδα, είναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο Β'. Αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός» δήλωσε στον Βήμα FM o Θεόδωρος Πάγκαλος και συνέχισε σε φουλ επιθετικούς τόνους: «Κινδύνευε η Ελλάδα και ο Καραμανλής έτρωγε τις μπριζόλες του και πήγαινε για ύπνο. Έβλεπε βίντεο. Είναι πρωθυπουργός αυτός; Δεν υπάρχει άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα που να αμφισβητεί ότι αυτός κατέστρεψε τη χώρα. Διπλασιάστηκαν τα ελλείμματα, διπλασιάστηκε το χρέος και η κυβέρνηση ήταν εντελώς αδρανής».

Στη συνέχεια, «περιέλαβε» τον ίδιο τον Μάκη Βορίδη χαρακτηρίζοντας τον «αμετροεπή» και αφήνοντας αιχμές για το πολιτικό παρελθόν του: «Ο κ. Βορίδης είναι αμετροεπής και αδικαιολόγητα έκανε αυτή τη γενικόλογη κρίση και δεν ξέρουμε εξάλλου τι εννοεί. Αν εννοεί ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πρόδωσε τα εθνικά συμφέροντα, προφανώς έχει μια άλλη αντίληψη για τα εθνικά συμφέροντα από αυτή που έχει το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού. Όπως και το πρόβλημά του είναι οι διάφορες θέσεις που διαδοχικά έχει πάρει σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς, τις οποίες δεν θέλω να θυμηθώ. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει επιπολαιότητες στη ζωή του και να αλλάζει».

Ο κ. Πάγκαλος παραδέχθηκε ότι «είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη στάση του έχει συμβάλλει στην αύξηση του χρέους» αλλά πρόσθεσε ότι «τουλάχιστον έδινε στον κόσμο να φάει».

Τέλος, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης άσκησε κριτική στο σημερινό ΠΑΣΟΚ κάνοντας λόγο για φωνές λαϊκισμού που είναι ακόμη παρούσες, ενώ επικρότησε τις κινήσεις Σαμαρά στο θέμα της ΕΡΤ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top