Χρ.Λαζαρίδης: Δεν θα συνεργαστούμε ποτέ μα ποτέ με τους νεοναζί

Ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά μιλά για τον Πολύδωρα και την ΕΡΤ

Χρ.Λαζαρίδης: Δεν θα συνεργαστούμε ποτέ μα ποτέ με τους νεοναζί

​«Η Νέα Δημοκρατία δεν θα συνεργαστεί ποτέ μα ποτέ με τους νεοναζί» ξεκαθάρισε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις Β. Πολύδωρα περί Χρυσής Αυγής.

«Όσον αφορά το παρελθόν όλοι έχουμε απόψεις, αυτό το έχει πει και ο Αντώνης Σαμαράς. Απλώς τώρα δεν είναι η ώρα να λέμε όλα αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε ο κ.Λαζαρίδης,. τονίζοντας πως στο πλαίσιο του συνεδρίου μπορούν να ακουστούν τέτοια πράγματα.

«Αν ψάξεις στο μυαλό του Αντώνη Σαμαρά θα δεις ότι πιθανόν σκέφτεται το ίδιο, ίσως και ο Ευάγγελος Βενιζέλος να σκέφτεται το ίδιο για τη Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε

Ο κ.Λαζαρίδης ωστόσο διευκρίνισε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ότι η ΝΔ μιλάει «με όλους τους ψηφοφόρους» .

“Εμείς θα φτιάξουμε το ελληνικό.... BBC”

Ο στενός συνεργάτης του κυρίου Αντώνη Σαμαρά αναφέρθηκε και στην ΕΡΤ, λέγοντας πως η κυβέρνηση θέλει να λειτουργεί η νέα δημόσια τηλεόραση με πρότυπο το BBC .

Όταν τον ρώτησαν από πού θα εκπέμψει η νέα ΕΡΤ από τη στιγμή που το ραδιομέγαρο βρίσκεται υπό κατάληψη, ο κ.Λαζαρίδης απάντησε με νόημα ότι «μπορεί να εκπέμψει και από αλλού».

«Το μαύρο δεν ήταν επιλογή της κυβέρνησης. Το μαύρο προέκυψε γιατί κατελήφθη ο ραδιοσταθμός και εξέπεμπε πειρατικό πρόγραμμα. Σκεφτείτε σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές, αν κάποιοι καταλάβουν τον ραδιοσταθμό και εκπέμπουν πειρατικό πρόγραμμα τι θα γίνει; Ε λοιπόν εδώ δεν έγινε αυτό που θα γίνει παντού αλλού και ξέρετε τι θα γίνει και απλά έπεσε μαύρο για μερικές μέρες. Από την ώρα που κλείνει είναι εξωτερικοί, γιατί είναι παραιτημένοι, είναι απολυμένοι. Εμείς διακινδυνέψαμε να κλείσει η ΕΡΤ όπως έπρεπε να κλείσει, να μην ανοίξει ρουθούνι, να ξεμπλοκάρει μια πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση, να δημιουργηθεί προηγούμενο κιόλας και όλα αυτά να γίνουν με τον πιο ειρηνικό τρόπο» είπε ο κ.Λαζαρίδης , τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έσπασε ένα ταμπού και έδειξε ότι κράτος δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός .

«Σπάσαμε ένα ταμπού, το οποίο το ήθελε η κοινωνία να το σπάσουμε και το εγκρίνει η κοινωνία τώρα. Αυτό που έγινε, μας έλεγαν μέχρι τώρα δεν είστε άξιοι να το κάνετε, δεν τολμάτε να το κάνετε και τώρα προς έκπληξη των πάντων έγινε και τρίβουν τα μάτια τους. Το κράτος το απέδειξε ήδη ότι δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός. Η κυβέρνηση, η εκλεγμένη κυβέρνηση, αυτή που έχει τελοσπάντων την δεδηλωμένη, δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός. Εμείς θα φτιάξουμε μια σύγχρονη τηλεόραση κατά τα πρότυπα ας πούμε του BBC. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Μπορεί να εκπέμπει και από αλλού. Στην πρώτη φάση μπορεί να εκπέμπει και από αλλού» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top