Γεωργιάδης:«Ο Καμμένος θα έπρεπε να κατηγορηθεί από εισαγγελέα για πρόκληση πανικού στον κόσμο»

Απάντησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

​Με συνέντευξή του ο Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύει νέα επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι έρχεται νέο Μνημόνιο και ''κούρεμα'' καταθέσεων για την Ελλάδα!

«Ο κ. Καμμένος θα έπρεπε να κατηγορηθεί από κάποιον Εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και για πρόκληση πανικού στον κόσμο εις βάρος της εθνικής προσπάθειας. Όταν κάνουμε μια προσπάθεια να επιστρέψουν οι καταθέσεις στη χώρα και έχουμε κάνει όλον τον κόπο της ανακεφαλαιοποίησης, όποιος προβαίνει σε τέτοιου είδους δηλώσεις αντιστρατεύεται αυτή την προσπάθεια, και εξυπηρετεί κρυφή ατζέντα που δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα», σημείωσε με έμφαση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθαρίζει ακόμα ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις προσωπικού στον χώρο της Υγείας, ενώ σημειώνει με νόημα ότι θα αποτελούσε πολιτικό έγκλημα η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, πριν από το νέο «κούρεμα» του χρέους.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: «Νεοφασίστες υπουργοί» επιθυμούν σύλληψη της αντιπολίτευσης

Την έντονη αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε η παραπάνω συνέντευξη του νέου υπουργού Υγείας!

Οι ΑΝΕΛ, σε ανακοίνωσή τους, σημειώνουν ότι «μετά την κατάλυση του Κοινοβουλίου, μετά την κατάργηση του νομοθετικού έργου και την αντικατάστασή του με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται από τις δηλώσεις των νεοφασιστών υπουργών: Να συλληφθεί η αντιπολίτευση».

«Ελάτε, σας περιμένουμε», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος του κ. Καμμένου.