Απέραντο γαλάζιο στο Φάληρο! Ξεκινά το τριήμερο Συνέδριο της ΝΔ

«Νέα Δημοκρατία - Νέα Ελλάδα»

Απέραντο γαλάζιο στο Φάληρο! Ξεκινά το τριήμερο Συνέδριο της ΝΔ

​Με το σύνθημα «Νέα Δημοκρατία-Νέα Ελλάδα» ξεκινά σήμερα Παρασκευή το 9ο συνέδριο της ΝΔ, στο γήπεδο Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ. Ο κ. Σαμαράς μέσα από την ομιλία του θα επιδιώξει να τονώσει το ηθικό των κομματικών του στελεχών, ενώ θα περιγράψει τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει για τη χώρα, την κυβέρνηση και το κόμμα του ειδικά μετά το "διαζύγιο" της τρικομματικής με τον Φ.Κουβέλη και το σχηματισμό νέας κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει ότι η ΝΔ παραμένει κυρί��ρχη δύναμη, θα τονίσει τις διαφορές του κόμματος του με το ΠΑΣΟΚ , ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως είναι αναγκαίος ο συμβιβασμός για τη σωτηρία της χώρας

Δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες η ΝΔ και ο ίδιος ως πρωθυπουργός έκλεισαν ένα χρόνο στην κυβέρνηση, ο κ.Σαμαράς θα κάνει και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και θα επαναφέρει τη θεωρία του success story», μιλώντας για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων. Μεγάλο τμήμα της ομιλίας του θα το αφιερώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, και στη συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ.

Από την ατζέντα του κ.Σαμαρά δεν θα λείπει φυσικά και η κριτική στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Α.Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο Σάββατο θα μιλήσουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο αντιπρόεδρος και υπουργός εθνικής Άμυνας Δημ. Αβραμόπουλος.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, μετά την ψηφοφορία για την εκλογή της νέας πολιτικής επιτροπής. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα αναδειχθεί ο νέος γραμματέας του κόμματος και η εκτελεστική επιτροπή. Υποψήφιος και με την προεδρική στήριξη θα είναι ο κ. Ανδρ. Παπαμιμίκος

Βίντεο alpha

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top