Ξεκινάει αύριο το 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ

Ολοκληρώνεται την Κυριακή με την εκλογή Πολιτικής Επιτροπής

Ξεκινάει αύριο το 9ο τακτικό συνέδριο της ΝΔ
Ξεκινάει αύριο το απόγευμα τις εργασίες του το 9ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο της ΝΔ, στο στάδιο του Τάε Κβο Ντο, το οποίο ολοκληρώνεται την Κυριακή με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος.

Συγκεκριμένα, το Συνέδριο της ΝΔ ξεκινά αύριο στις 18.30 με την κήρυξη της έναρξης των εργασιών του από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.ΣΥ.Δ κ. Φίλιππο Ταυρή.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κα πολιτικών κομμάτων, χαιρετισμός του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.) κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, ομιλία του Προέδρου της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., κ. Σάκη Ιωαννίδη, όπως και ομιλία του καθηγητή φιλοσοφίας και πρώην Υπουργού Παιδείας της Γαλλίας, κ. Luc Ferry.

Στις 20.00 αναμένεται να ξεκινήσει την ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Το συνέδριο της ΝΔ θα συνεχιστεί το Σάββατο με την ��ναρξη του Συνεδρίου Αποδήμου Ελληνισμού και ομιλίες του Αντιπροέδρου του Κόμματος κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου, του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος κ. Θανάση Μπούρα και του Προέδρου της Νεολαίας του ΕΛΚ κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Θα ακολουθήσουν το μεσημέρι ομιλίες Συνέδρων, παρουσίαση από τους επικεφαλής των τριών Επιτροπών Παραγωγής Πολιτικού Έργου (Ε.Π.Π.Ε.) (Ιδεολογικού, Πολιτικής – Προγράμματος και Καταστατικού) των προτάσεων των αντίστοιχων επιτροπών και έναρξη εργασιών των Τμημάτων Ιδεολογικού, Πολιτικής – Προγράμματος και Καταστατικού, με εισηγήσεις των επικεφαλής των Επιτροπών.

Οι εργασίες του Σαββάτου θα ολοκληρωθούν με τοποθετήσεις Συνέδρων και έγκριση στα τρία Τμήματα των τελικών εισηγήσεών τους προς την Ολομέλεια.

Την Κυριακή το πρωί θα παρουσιασθούν από τους επικεφαλής των Ε.Π.Π.Ε τα τελικά κείμενα που εγκρίθηκαν από τα Τμήματα. και θα διεξαχθούν ψηφοφορίες επί των τελικών κειμένων.

Την Κυριακή επίσης θα μιλήσουν η επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών του Κόμματος κας Μαριέττας Γιαννάκου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο ΓΓ της ΚΟ κ. Θανάσης Μπούρας και ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού ΛαϊκούΚόμματος (ΕΡΡ) κ. Antonio Lopez – Isturiz. Θα γίνει επίσης απολογισμός πεπραγμένων του κόμματος κατά την προηγούμενη περίοδο.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα κλείσει με ομιλία του την Κυριακή στις 13.00 ο κ. Σαμαράς, για να ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών μελών της νέας Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top