«Συμπαιγνία» για το κλείσιμο της «Κατσέλης» κατήγγειλε ο Τσίπρας

Ζήτησε να επαναλειτουργήσει άμεσα η εταιρεία

«Συμπαιγνία» για το κλείσιμο της «Κατσέλης» κατήγγειλε ο Τσίπρας

Συμπαιγνία της διοίκησης της εταιρείας «Κατσέλης» με τράπεζες, η οποία οδήγησε στη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης την Πέμπτη, κατήγγειλε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας.

«Ο άνθρωπος που σας πετάει στο δρόμο επειδή δεν μπορεί να βρει τρόπο να αποπληρώσει τα δάνεια στις τράπεζες και στην Eurobank, γίνεται Πρόεδρος στην Eurobank» υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μην υπάρξει καμιά απόλυση στο εργοστάσιο «Κατσέλης» και πρόσθεσε: «Η εταιρία πρέπει να επαναλειτουργήσει. Είναι υποχρέωση των τραπεζών που έχουν χρηματοδοτηθεί αδρά από τον ελληνικό λαό με δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους. Μέρος, έστω μικρό, αυτών των χρημάτων που παίρνουν για να σταθούν να το δώσουν στην πραγματική οικονομία. Είναι υποχρέωσή τους παραγωγικές επιχειρήσεις εντάσεως εργασίας να τις κρατήσουν ανοιχτές. Είναι υποχρέωση όλων των πολιτικών δυνάμεων να βρούμε λύση για να μην οδηγηθεί αυτός ο τόπος σε μια απίστευτη βαρβαρότητα χιλιάδων απολύσεων και μιας ανεργίας που θα ξεπερνά κάθε προηγούμενο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top