Καρατζαφέρης: Πήρα τον Άδωνι φοιτητή και τώρα είναι στο πιο ισχυρό υπουργείο!

Ανοικτό παράθυρο: «Δεν συνεργάζομαι με τη ΝΔ αλλά αν σοβαρευτεί… το βλέπουμε»!

Καρατζαφέρης: Πήρα τον Άδωνι φοιτητή και τώρα είναι στο πιο ισχυρό υπουργείο!

Τι κι αν έφυγε από το κόμμα του και πήγε στη ΝΔ; Τι κι αν ο ίδιος πικράθηκε από την κίνηση αυτή;

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης νιώθει όχι απλά ικανοποίηση αλλά και καμάρι για την πολιτική πορεία του Άδωνι Γεωργιάδη!

«Είναι ένα στέλεχος που γαλούχησα εγώ. Τον πήρα απλό φοιτητή και σήμερα στέκεται στο πιο ισχυ��ό υπουργείο» τόνισε για τον νέο υπουργό Υγείας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Μάλιστα, ο κ. Καρατζαφέρης δε δίστασε να εκτιμήσει ότι κάποιοι (ακόμη και εντός ΝΔ) ποντάρουν στην αποτυχία του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως «μια αποτυχία θα έχει τραγικά αποτελέσματα στην Υγεία, η οποία είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη».

Δεν συνεργάζομαι με τη ΝΔ αλλά αν σοβαρευτεί… το βλέπουμε»!

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διέψευσε ότι έχει έρθει τελευταία πιο κοντά στη ΝΔ.

«Δεν ισχύουν αυτά. Δεν είμαι κοντά στη ΝΔ γιατί δεν γίνομαι συνοδοιπόρος σε ένα λάθος» διευκρίνισε ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια άφησε ανοικτό παράθυρο για μελλοντική συνεργασία: «Υπάρχει τρόπος να συνεργαστεί με τη ΝΔ κανείς. Αν σοβαρευτεί. Μας χωρίζει άβυσσος, όμως, τώρα».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η δικομματική κυβέρνηση «θα θα βοηθήσει μόνο το ΠΑΣΟΚ» και τόνισε πως «η λαϊκή βάση της ΝΔ ήδη διαμαρτύρεται», ενώ δήλωσε πως ο πρωθυπουργός έπρεπε να πάει σε πρόωρες εκλογές μετά την ΕΡΤ: «Ο Σαμαράς είχε χρυσή ευκαιρία με την ΕΡΤ να παραιτηθεί και να παέι σε εκλογές λέγοντας “θέλω να γίνουν μεταρρυθμίσεις και δε με αφήνουν”. Τώρα έχει γίνει γιαλαντζί κόμμα με γιαλαντζί απόψεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top