Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: Να σταθεί εμπόδιο σε Σαμαρά και Βενιζέλο ο ελληνικός λαός

«Προϊόν πολιτικής αποσύνθεσης η νέα κυβέρνηση»

Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: Να σταθεί εμπόδιο σε Σαμαρά και Βενιζέλο ο ελληνικός λαός

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον «προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν».

«Αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία» αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγω για «σύμβαση έργου» του Σαμαρά με τους δανειστές και προσθέτει: «Η κυνική παραδοχή του, εξάλλου, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να “αποφύγει” τα νέα μέτρα, αποτελεί την πιο ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του».

«Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που θα δείξει το δρόμο της ανατροπής της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία» ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top