Χωρίς τον Στουρνάρα πάει στη Σύνοδο Κορυφής ο Σαμαράς - Τι δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ;

Η τρόικα βάζει STOP στον υπουργό Οικονομικών

Χωρίς τον Στουρνάρα πάει στη Σύνοδο Κορυφής ο Σαμαράς - Τι δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ;

Χωρίς τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, θα μεταβεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες προκειμένου να μετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, ο πρωθυπουργός.

Τα ανοιχτά μέτωπα και οι εκκρεμείς διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν επιτρέπουν στον κ.Στουρνάρα να συνοδεύσει τον Αντώνη Σαμαρά στο εξωτερικό, καθώς ο υπουργός οικονομικών θα πρέπει να διευθετήσει με τους εκπροσώπους των δανειστών τόσο τις απολύσεις και την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων όσο και την μεγάλη τρύπα του ΕΟΠΥΥ .

Τα καυτά αυτά ζητήματα πρέπει να λυθούν άμεσα, καθώς από αυτά εξαρτάται η εκταμίευση της επόμενης δόσης .

«Θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες μέρες για να καλύψουμε τα κενά» δήλωσε ο υπουργός οικονομικών αμέσως μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ερωτώμενος για το αν η κυβέρνηση προτίθεται να ζητήσει παράταση όσον αφορά το πρόγραμμα της κινητικότητας , ο κ.Στουρνάρας είπε απλά δύο λέξεις : «Θα δούμε!»

Έτσι τον πρωθυπουργό θα συνοδεύσει εκ μέρους του κ.Στουρνάρα, ο πρόεδρος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων κ.Τσακλόγλου, αν και αρχικά υπήρχε μια σκέψη τον κ.Σαμαρά να συνοδεύσει ο νέος πλέον αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλος .

Βίντεο alpha ��αι mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top