«Καθίστε κάτω κύριε κατηγορούμενε, εδώ δεν είναι καφενείο»

Χόρεψαν στο ταψί τον Άκη! Ούτε στο ζεϊμπέκικο δεν έκανε τόσες στροφές!

«Καθίστε κάτω κύριε κατηγορούμενε, εδώ δεν είναι καφενείο»

​Ποιος να φανταζόταν πριν μερικά χρόνια πως θα βρισκόταν άνθρωπος που θα «διέταζε» και θα έκανε υποδείξεις στον πάλαι ποτέ ισχυρό υπουργό του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλο! Κι όμως…. η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια, η κατάσταση ανατράπηκε και από κει που όλοι φέρονταν με το «σεις και με το σας» στον πρώην υπουργό, τώρα δε διστάζουν να του μιλήσουν απότομα όπως έκανε σήμερα ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών!

«Καθίστε κάτω κύριε κατηγορούμενε, εδώ δεν είναι καφενείο…..» είπε ο εισαγγελέας της έδρας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος στο Εφετείο, όπου διεξάγεται η δίκη του κ.Τσοχατζόπουλου και άλλων 18 ατόμων για τις μίζες από τα εξοπλιστικά και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω offshore εταιριών!

Η ένταση μεταξύ του πρώην υπουργού και του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου ξεκίνησε με αφορμή τη δήλωση του πρώην υπουργού, ότι το θέμα της προμήθειας των ρωσικών πύραυλων ΤΟR-Μ1 έχει κλείσει μετά την έκθεση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί διώκομαι για τα ΤΟR. Το έχω καταρρίψει ενώπιον της Βουλής, πρόκειται για εγκληματικό σχέδιο εναντίον μου. Προσπαθώ να σας βοηθήσω να βρείτε την αλήθεια. Δεν μπορούσε να παίζουμε εδώ μέσα.....» επέμεινε ο κ.Τσοχατζοπουλος, με τον εισαγγελέα να τον απειλεί με αποβολή από την αίθουσα εάν τον ξαναδιακοψει.

«Εδώ δεν είναι καφενείο, μάθετε δικονομικούς τρόπους. Ο ανακριτής ενήργησε με βάσει το πόρισμα των εισαγγελέων ��ηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Η εξεταστική επιτροπή της Βουλής άφησε αναπάντητα ερωτήματα επειδή δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία», τόνισε η εισαγγελέας Γεωργία Αδειλίνη.

«Για εμάς το θέμα των ΤΟR εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δικογραφία. Έως τότε ο κ.Τσοχατζόπουλος ήταν ύποπτος και όχι κατηγορούμενος. Υπάρχει δικονομικό άλμα» απάντησε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου Λεωνίδας Κοτσαλής.

Υπενθυμίζουμε ότι στην εισαγγελία συνεχίζεται η ερευνά τόσο για το θέμα των ΤΟR-Μ1 όσο και γι’ αυτό των υποβρυχίων και οι δικογραφίες έχουν ήδη φθάσει στο στάδιο της ανάκρισης.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top