Όταν έκλαψε ο Μανιτάκης.... !!!

Τριαντάφυλλα και συγκίνηση στο υπουργείο Δοικ.Μεταρρύθμισης

Δάκρυα είχε…. ιδρώτα λόγω καύσωνα είχε…. μόνο αίμα δεν είχε η τελετή παράδοσης –παραλαβής στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης!!! Το κλίμα γενικά ήταν πολύ θερμό με τον μέχρι πρότινος υπουργό Αντώνη Μανιτάκη αφενός να δίνει ένα τριαντάφυλλο στην νέα υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ε.Χριστοφιλοπούλου και αφετέρου να λέει «ΟΧΙ» με βουρκωμένα μάτια στις τυφλές απολύσεις και μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων!

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Κ.Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε τον κ.Μανιτάκη, υποστήριξε με νόημα ότι θα εργαστεί σκληρά προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στο Δημόσιο, προσθέτοντας παράλληλα πως "δεν είναι και τόσο ηλεκτρική η καρέκλα" του συγκεκριμένου υπουργείου, όπως πολλοί υποστηρίζουν!

Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την αποχώρηση 4.000 εργαζόμενων από το Δημόσιο έως το τέλος του 2013, ενώ παράλληλα 12.500 υπάλληλοι θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Βίντεο star

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top