Καψής για τη νέα ραδιοτηλεόραση: Θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών

«Μέρος της λύσης και οι εργαζόμενοι» -«Να φύγει το συντομότερο το “μαύρο”»

Καψής για τη νέα ραδιοτηλεόραση: Θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών

«Είναι δύσκολη η αποστολή αλλά είναι μια ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών, πέρα από κομματισμούς και άλλα που έχουμε δει στο παρελθόν» υποστήριξε ο Παντελής Καψής στις πρώτες του δηλώσεις ως υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο κ. Καψής, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», σημείωσε πως η δημόσια τηλεόραση πρέπει να εκπέμψει άμεσα: «Το “μαύρο” πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Είναι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε για να εξομαλυνθούν τα πράγματα και μετά να προχω��ήσει η αναδιάρθρωση».

Ο ίδιος, έστειλε μήνυμα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ λέγοντας ότι «είναι μέρος της λύσης», ενώ πρόσθεσε ότι η «λύση» για το θέμα της ΕΡΤ θα κινηθεί σε γενικό πλαίσιο πάνω σε ό,τι είχε ανακοινωθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο μετά τις απανωτές συσκέψεις των αρχηγών: πρόσληψη 2.000 εργαζόμενων με τρίμηνες συμβάσεις και εκπομπή της νέας ραδιοτηλεόρασης σε 3 μήνες.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Καψής ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ σε ερώτηση για το που θα είναι το γραφείο του, απάντησε με χιούμορ και σημειολογία: «Δεν γνωρίζω. Πάντως όχι στην ΕΡΤ. Η κυβέρνηση εκτός ΕΡΤ»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top