Πρόσω ολοταχώς για ανασχηματισμό-Ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν

Θέμα 24ωρων η διαμόρφωση του νέου κυβερνητικού σχήματος

Θέμα 24ωρων είναι η διαμόρφωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, μετά τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική κυβέρνηση.

Οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και στις αρχές της εβδομάδας, πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη, αναμένεται ο ριζικός ανασχηματισμός με τις ευλογίες Σαμαρά και Βενιζέλου.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, ενώ η επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον προέδρο του ΠΑΣΟΚ θα είναι συνεχής όλο το Σαββατοκύριακο ώστε να καταλήξουν στα πρόσωπα της νέας κβέρνησης.

Λόγω των εξελίξεων, ακυρώθηκε το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λευκάδα και του Ε��άγγελου Βενίζέλου στη Θεσσαλονίκη για το τριήμερο.

Η νέα κυβέρνηση σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα έχει αναλογία 2 προς 1. Αυτό σημαίνει δυο στελέχη της ΝΔ, για κάθε ένα του ΠΑΣΟΚ.

Οι νέοι, εκείνοι που μετακομίζουν και οι ....σταθεροί!!!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναλάβει, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ρόλο αντιπροέδρου, αλλά και τις αρμοδιότητες του Υπ. Εξωτερικών.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετακινείται σύμφωνα με τα σενέρια, στο Άμυνας ή Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σίγουρη φαίνεται να είναι η θέση των: Δένδια, Χατζηδάκη, Σταμάτη, Αρβανιτόπουλου, Κεφαλογιάννη, και Στουρνάρα..

Από την ��λλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτίθεται να προτείνει να υπουργοποιηθούν οι: Χρυσοχοϊδης, Κουκουλόπουλος, Γεννηματά, Μανιάτης και Σαχινίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top