Κόντρα Χρυσοχοΐδη, Λαφαζάνη και Βούλτεψη στη Βουλή για τις πολιτικές εξελίξεις

Αιχμές για «Κασσάνδρες» και «συνέταιρους»

Κόντρα μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη, της ΝΔ Σ. Βούλτεψη και του ΠΑΣΟΚ Μ. Χρυσοχοΐδη σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις.

Κατά την συζήτηση επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την φορολόγηση των offshore εταιρειών ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι «είχαμε μία κυβέρνηση τριών συνεταίρων» και ότι «το αίνιγμα τώρα είναι πόσοι είναι οι συνέταιροι; Τρεις; Δυόμιση; Δύο; Ενάμισης;».

«Πόσοι είναι οι εταίροι; Όσοι επιτρέπουν να υπάρχει δεδηλωμένη στο κοινοβούλιο», απάντησε η κοινοβουλευτι��ή εκπρόσωπος της ΝΔ Σ. Βούλτεψη. «Δεν γίνεται στο δρόμο αυτή η δουλειά. Κάθε προσπάθεια που έγινε για μεταρρύθμιση πήγε στα χαμένα γιατί έγινε στο δρόμο. Δεν γίνεται να αποφασίζουν οι λίγοι για τους πολλούς» πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει περιθώριο, οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί να έχετε μέλλον. Έχετε μπει σε τροχιά κατάρρευσης γιατί διαλύσατε τη χώρα… μόνη λύση είναι οι εκλογές που θα τις επιβάλλει ο λαός», υποστήριξε εκ νέου ο Π. Λαφαζάνης, ο οποίος μίλησε και για την ανάγκη να υπάρξει «κυβέρνηση αριστεράς με πρόγραμμα ανασυγκρότησης της χώρας».

«Δεν μπορείς να ζητάς εκλογές όταν δεν μπορείς να κάνεις μία συγκέντρωση στο Σύνταγμα», ανέφερε η Σ. ��ούλτεψη από τη ΝΔ η οποία ρώτησε «ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο; Φτιάχτηκε η συμμαχία του Νότου που λέει ο κ. Τσίπρας;».

«Η Κασσάνδρα εμφανίστηκε διά στόματος Λαφαζάνη τη στιγμή που η χώρα επιχειρεί την έξοδο από την κρίση, που έχει αύξηση 30% στον τουρισμό», ανέφερε στη δική του παρέμβαση ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης. «Δεν υπάρχουν συνεταίροι, υπάρχουν εταίροι στην κυβερνητική προσπάθεια που βάζουν το κεφάλι να δουλέψουν» επισήμανε, ενώ συμπλήρωσε για τη στάση του ΠΑΣΟΚ:

«Δεν ετέθη χθες κανένα δίλημμα για να αναλάβει την εθνική προσπάθεια. Δεν υπάρχουν διλήμματα, προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, με αποφασιστικότητα για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα για να βγει η χ��ρα από την κρίση. Εσείς παραμείνετε στο Σύνταγμα με τις μεγάλες συγκεντρώσεις ή με τις μεγάλες πορείες προς την ΕΡΤ. Δεν σας ακολουθεί ο λαός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top