Και ο Μπέζος σφυροκοπεί τη ΔΗΜΑΡ: Ο ιδιωτικός τομέας με 1,5 εκ. άνεργους δεν μας πείραζε;

«Γελοίο το να αποχωρούμε επειδή κάποιοι θα μας θεωρούσαν λιγότερο αριστερούς»

Πεπεισμένος ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έπρεπε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο ηθοποιός και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος χωρίς να μασήσει τα λόγια του έκανε λόγο για γελοία πράγματα αν η αποχώρηση έγινε επειδή κάποιοι θα τους χαρακτήριζαν «λιγότερο αριστερούς»: «Θα πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι όταν συμμετέχουμε σε ένα κυβερνητικό σχήμα με τα ποσοστά που συμμετέχουμε και με τον τρόπο που συμμετέχουμε πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι συμμετέχουμε έτσι. Ή συμμετέχουμε ή δεν συμμετέχουμε καθόλου. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να αποχωρίσει η ΔΗΜΑΡ. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Έπρεπε να παραμείνει ως έχει, δεν είναι καιρός για τέτοιες πολυτέλειες και δεν μας ενδιαφέρει αν θα στεναχωρηθούν μερικοί γιατί θα τους θεωρήσουν λιγότερο αριστερούς, αυτά είναι γελοία πράγματα».

Ο ίδιος, στηλίτευσε το γεγονός πως κόντεψε να πέσει η κυβέρνηση από την επίμονη στάση της ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ όταν δεν «άνοιξε» μύτη για τους 1,5 εκ. άνεργους.

«Εγώ αυτό που μπορώ να εκφράσω είναι μια άποψη του κόσμου, μια δυσαρέσκεια θα έλεγα, ότι είναι τελείως δυσανάλογο το βάρος που σήκωσε ο ιδιωτικός τομέας με αυτό που σήκωσε ο δημόσιος. Αυτό δημιουργεί τριβές. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά ότι οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ δεν θα ήθελαν να στεναχωρήσουν τους δημοσίους υπαλλήλους κανείς δεν θα ήθελε να τους στεναχωρήσει αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή έστω και σε συμβολικό επίπεδο να λειτουργήσει κάτι. Πρέπει κάτι να πληρώσει και το δημόσιο, δεν γίνεται οι δημόσιοι υπάλληλοι να είναι άθικτοι, βεβαίως έχουν υποστεί μειώσεις αλλά ο ιδιωτικός τομέας έχει σχεδόν 1.500.000 ανέργους και ο δημόσιος κανένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέζος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top