Έπαιξε με τη φωτιά και τώρα δηλώνει πως δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές!

Κουβέλης: Επιμένουμε στη μεταρρυθμιστική πολιτική… φεύγοντας!

Έπαιξε με τη φωτιά και τώρα δηλώνει πως δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε εκλογές!

«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές» ξεκαθαρίζει αλλά είναι ο ίδιος που χωρίς δεύτερη σκέψη παρά λίγο να τραβήξει την κυβέρνηση από την πρίζα και να οδηγηθούμε στις κατά γενική ομολογία πρόωρες εκλογές!

Ο Φώτης Κουβέλης σε ανακοίνωση του μετά το οριστικό διαζύγιο με την κυβέρνηση που επιφέρει η απόσυρση των υπουργών της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση τονίζει ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές: «Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές η ΔΗΜΑΡ έδωσε και θα δώσει τη μάχη για την παραμονή τ��ς χώρας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο»!

Όπως τόνισε ο κ. Κουβέλης, «η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα σε αυτή τη μάχη με τις δικές της διακριτές πολιτικές θέσεις», σημειώνοντας πως «επιμένει στη μεταρρυθμιστική της πολιτική και στην αναζήτηση και διεκδίκηση λύσεων μέσα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα».

«Αυτή θα είναι η πολιτική μας παρουσία» ξεκαθαρίζει ο κ. Κουβέλης, φέροντας στο μυαλό την φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου για «α λα καρτ στήριξη στην κυβέρνηση».

«Σε αυτή την προσπάθεια η ΔΗΜΑΡ θα είναι ενεργή, αλλά και αντίθετη σε αυθαιρεσίες, αυταρχισμούς και πολιτικές που προωθούν κομματικές επιλογές και δεν υπηρετούν την ανόρθωση της χώρας, της κοινωνίας και τους δημοκρατικούς θεσμούς» καταλήγει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top