Άγριο κράξιμο στην κυβέρνηση από Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ

Ποιοι ζητούν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ εκλογές

Άγριο κράξιμο στην κυβέρνηση από Χρυσή Αυγή, ΑΝΕΛ και ΚΚΕ

Κόκκινο χτυπά το πολιτικό θερμόμετρο τα τελευταία 24ωρα ειδικά μετά το χθεσινό αδιέξοδο κατά την τρίτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών! Οι δηλώσεις, οι αντιδράσεις από στελέχη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης πέφτουν «βροχή» για την άδοξη κατάληξη του χθεσινού ραντεβού Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.

Χρυσή Αυγή:Εκλογές εδώ και τώρα

«Εκλογές εδώ και τώρα» ζητά με σχετική ανακοίνωση της, η Χρυσή Αυγή ώστε «να αποφασίσουν οι Έλληνες για το μέλλον της Πατρίδας μας».

«Η συγκυβέρνηση του Μνημονίου καταρρέει, αφού πρώτα διέλυσε τη χώρα και κατέστρεψε τον ελληνικό λαό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί άμεση καταγγελία του μνημονίου και απαλλαγή της Πατρίδας μας από τα δεσμά των τοκογλύφων» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Καμμένος: Έρχεται νέο μνημόνιο

Αντιπερισπασμό ενόψει νέου μνημονίου, θεωρεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τις ραγδαίες εξελίξεις. Ο Πάνος Καμμένος βλέπει νέα μέτρα και νέα δανειακή σύμβαση πίσω από τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών .

ΚΚΕ: Φύλλο συκής η επίκληση της «δημοκρατίας»

«Η επίκληση της ''νομιμότητας'' και της ''δημοκρατίας'' στην υλοποίηση των μέτρων, που γίνεται κυρίως από τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ, είναι το φύλλο συκής στην αντιλαϊκή πολιτική», υποστηρίζει το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

«Οι όποιες διαφωνίες μεταξύ των κομμάτων της συγκυβέρνησης δεν αφορούν την κατεύθυνση της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά το πλασάρισμά της στο λαό» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ «πως έχουν ήδη ψηφίσει δεκάδες αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν το λαό στη χρεοκοπία για να σωθεί το κεφάλαιο».

«Καμία κυβερνητική μεταμφίεση, καμία κυβερνητική αλλαγή «εντός των τειχών» του σημερινού αντιλαϊκού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ δεν αποτελεί λύση για το λαό. Αυτή η λύση βρίσκεται στη συμπόρευση με το ΚΚΕ, στην ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας για απόκρουση των βάρβαρων μέτρων και για φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση με ριζική ανατροπή του σάπιου συστήματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top