Με στήριξη από ΠΑΣΟΚ αλλά με όρους πάει στη σύσκεψη ο Βενιζέλος

Βενιζέλος: Να ανοίξει τώρα η ΕΡΤ - Επίθεση σε Σαμαρά από Σκανδαλίδη

Με στήριξη από ΠΑΣΟΚ αλλά με όρους πάει στη σύσκεψη ο Βενιζέλος

Την «εξουσιοδότηση» του ΠΑΣΟΚ για να διαπραγματευτεί εν λευκώ στη σύσκεψη των αρχηγών που ξεκινά σε λίγη ώρα έλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της ΚΟ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εστίασε στο θέμα του προσωπικού της ΕΡΤ που έχει μείνει ανοικτό, ενώ δεν έλειψαν και οι επιφυλάξεις για τους χειρισμούς στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο κ. Βενιζέλος, πάντως, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως το ΠΑΣΟΚ ζητά την άμεση επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης και τη συμμόρφωση με την απόφαση του ΣτΕ και υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ταυτίζονται.

Αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να κυρωθεί στη Βουλή και πρέπει να αλλάξει.

Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά του Μεγάρου Μαξίμου κατηγορώντας την κυβέρνηση για αλαζονεία και αναποτελεσματικότητα στις μεταρρυθμίσεις. Όσον αφορά την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εγγυήσεις καθώς -όπως τόνισε- «δεν φθάνουν τα λόγια».

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Τόνια Αντωνίου που ζήτησαν να ανοίξει άμεσα η ΕΡΤ ως είχε πριν το κλείσμο της, ενώ ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο αυταρχικό εκφραστή της δεξιάς αντίληψης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top