«Βόμβα» Μπίστη: Είχε προταθεί στον Σαμαρά να κλείσει η ΕΑΣ - Γιατί όχι, μύγες βαράνε!

Έντονη αντίδραση από τους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

«Βόμβα» Μπίστη: Είχε προταθεί στον Σαμαρά να κλείσει η ΕΑΣ - Γιατί όχι, μύγες βαράνε!

«Βόμβα» έριξε ο Νίκος Μπίστης αποκαλύπτοντας στον Σκάι ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ήταν μία από τις επιλογές που προτάθηκαν στον Αντώνη Σαμαρά για να γίνουν η... αντι-ΕΡΤ!

Αν και η συγκεκριμένη «λύση» απορρίφθηκε από τον πρωθυπουργό, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ φάνηκε να υποστηρίζει σθεναρά τη συγκεκριμένη επιλογή και μάλιστα με σκληρά λόγια για τους εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία: «Καλύτερα να έκλεινε η αμυντική βιομηχανία στην οποία υπάρχουν 5.000 άνθρωποι από τους οποίους οι 4.000 “βαράνε μύγες”»!

H τοποθέτηση του κ. Μπίστη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εργαζομένων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, οι οποίοι εξέδωσαν αιχμηρή ανακοίνωση.

«Αστοιχείωτος ξερόλας αλλά και προκλητικά αδιάφορος για τις αμυντικές ανάγκες της χώρας, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις θέσεις και αποφάσεις των τριών πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης -και του αρχηγού του- και προτείνει να γίνουν απολύσεις στην Αμυντική Βιομηχανία» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ, οι οποίοι θυμίζουν ότι όχι μόνο οι 900 εργαζόμενοι της βιομηχανίας είναι απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες αλλά και πως η ΕΑ�� λόγω μη χρηματοδότησης 30 εκατ. ευρώ αδυνατεί να εκτελέσει συμβάσεις ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top