Οι πρώτες αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Συγκλίνει σε μεταβατικό φορέα η συγκυβέρνηση, ερωτηματικό οι εργαζόμενοι

Οι πρώτες αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Μίνι σύσκεψη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε αμέσως μετά τις δηλώσεις του στην Ιπποκράτους ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη συζήτηση με τους αρχηγούς, κάτι το οποίο θα κάνει –όπως είπε- αύριο από το βήμα της ΚΟ. «Βρισκόμαστε σε μια λεπτή και κρίσιμη καμπή» ξεκαθάρισε ο κ. Βενιζέλος.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου, από την άλλη, τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι αύριο θα υπάρξει συμφωνία. Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, «πλέον το παιχνίδι δεν γίνεται στο “μικρό” γήπεδο της ΕΡΤ αλλά στο “μεγάλο” γήπεδο που αφορά όλες τις λειτουργίες της κυβέρνησης».

Από τη ΔΗΜΑΡ εκτιμούν ότι το ενδεχόμενο εκλογών απομακρύνεται και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο αναμένεται να μπει οριστικό τέλος στα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του star.gr, πάντως, αυτό που έχει συμφωνηθεί μεταξύ των αρχηγών είναι η εκπομπή ενός μεταβατικού φορέα αλλά μένουν σε εκκρεμότητα η δομή και ο αριθμός των εργαζόμενων που θα τον στελεχώσουν. Σε ό,τι αφορά τη γενικότερη λειτουργία της κυβέρνησης, είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε σε ανασχηματισμό πριν το συνέδριο της ΝΔ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 28-30 Ιουνίου, ενώ όπως ξεκαθάρισαν και οι κυβερνητικοί εταίροι θα επικαιροποιηθεί η προγραμματική συμφωνία για το πως θα λειτουργεί από 'δω και πέρα η κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top