Τα μπούστα, τα οπίσθια, και το κλείσιμο της ΕΡΤ άναψαν φωτιές

Αθανασίου vs Γιακουμάτου στο δελτίο του Star

Τα μπούστα, τα οπίσθια, και το κλείσιμο της ΕΡΤ άναψαν φωτιές

Τα αίματα «άναψαν» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου καλεσμένοι ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου.

Οι δύο βουλευτές μιλούσαν για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την προσωρινή διαταγή του ΣτΕ για την επαναλειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

«Να βάλουμε όλοι πλάτη να σωθεί η χώρα. Εμένα δε με νοιάζει όπως και εσένα. Μεγαλώσαμε στο Αιγάλεω, στην Αγία Βαρβάρα, στη φτώχεια και στην πείνα. Αντέχουμε. Όμως δεν μπορούμε να διαλύσουμε στα παιδιά τα σημερινά τη χώρα. Θα γίνει πλιάτσικο Νάσο. Όταν συμβούν αυτά που βλέπω κι έρχονται. Κρατήστε τη χώρα όρθια και αφήστε τα τσαλιμάκια» είπε ο κύριος Γιακουμάτος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να σηκώνει επιδεικτικά το χαρτί με την απόφαση του ΣτΕ σημειώνοντας παράλληλα «Αυτή είναι δικαστική προσωρινή διαταγή του κυρίου Κωνσταντίνου Μενουδάκου. Στο πρώτο σκέλος είναι σαφής. Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα. Να υπακούσει στο νόμο. Προσπαθεί να μιμηθεί τον Ερντογάν χωρίς να έχει ούτε τις ικανότητες, ούτε και τις επιτυχίες του. Αν βάζει αυτογκόλ δεν του φταίει κανένας άλλος».

«Κύριε Αθανασίου ας κάτσουν οι τρεις τους να τα βρουν… Δεν μπορεί όμως να υπάρχει το μπάχαλο των βολεμένων.» απάντησε ο κύριος Γιακουμάτος σημειώνοντας επίσης «Πάτε να σώσετε το δέντρο που λέγεται ΝΕΤ και καίτε το δάσος που λέγεται Ελλάδα».

«Η ΕΡΤ είναι εθνικό κανάλι, είναι η φωνή της Ελλάδας. Σέβομαι και το ωραίο μπούστο και τα ωραία οπίσθια αλλά η ΕΡΤ επικεντρώνεται αλλού» τόνισε στη συνέχεια ο κύριος Αθανασίου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top