Στη σύσκεψη και ο Δημήτρης Σταμάτης, προσπάθειες να υπάρξει συμφωνία!

Στο περίμενε ο Στουρνάρας–Είναι ένδειξη; Εκπέμπουν «μπάρες» τα κανάλια της ΕΡΤ

Στη σύσκεψη και ο Δημήτρης Σταμάτης, προσπάθειες να υπάρξει συμφωνία!

Ρεπορτάζ: Αλέξης Διακόπουλος

Απεγνωσμένες προσπάθειες να καταλήξουν σε συμφωνία για το θέμα της ΕΡΤ που δεν θα πατήσει τις «κόκκινες γραμμές» καμίας πλευράς καταβάλλουν αυτή την ώρα οι τρεις αρχηγοί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μεγάλη εμπλοκή αυτή την ώρα παραμένει το θέμα του ονόματος και του σήματος της δημόσιας τηλεόρασης που θα εκπέμπει. Δηλαδή αν θα είναι ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ ή κάτι άλλο. «Σε όλα τα υπόλοιπα» εκτιμά πηγή της κυβέρνησης στο star.gr «θα τα βρουν λίγο-πολύ οι αρχηγοί»…

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, στη σύσκεψη συμμετέχει εδώ και λίγη ώρα και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ενώ ο Γιάννης Στουρνάρας βρίσκεται -όπως σας έχουμε ενημερώσει- στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά είναι… στο «περίμενε».

Κάτι που αποτελεί ένδειξη ότι δεν έχει ακόμη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των τριών αρχηγών ακόμη καθώς ο υπουργός Οικονομικών θα κληθεί στη σύσκεψη για το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης αφού υπάρξει συμφωνία.

Την ίδια ώρα, πάντως, τα κανάλια της ΕΡΤ ξεκίνησαν να εκπέμπουν «μπάρες». Ενδεχομένως αυτό να εί��αι ενδεικτικό ότι η συμφωνία πλησιάζει

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top