Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι στο κατώτατο σκαλοπάτι της αυτογελιοποίησης

Οφείλει άμεσα να δώσει εντολή για να επαναλειτουργήσει η ΕΡΤ

Α. Τσίπρας: Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι στο κατώτατο σκαλοπάτι της αυτογελιοποίησης

«Η κυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει για 9η ημέρα να παρανομεί κρατώντας κλειστό το σήμα εκπομπής της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, διατηρώντας το μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ.» τόνισε από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας

«Έχει πέσει στο κατώτατο σκαλοπάτι της αυτογελιοποίησης αλλά και της καταρράκωσης των δημοκρατικών θεσμών.

Οφείλει άμεσα να συμμορφωθεί με τη δημοκρατική νομιμότητα. Οφείλει άμεσα να δώσει εντολή για να επαναλειτουργήσει, να επανακπέμψει το σήμα της ΕΡΤ, με το προσωπικό και τις διαδικασίες που εξέπεμπε μέχρι την ώρα που αποφάσισε παρανόμως να την φιμώσει.

Ας το καταλάβει ο κύριος Σαμαράς. Με τη δημοκρατία δεν παίζουν σε αυτόν τον κόσμο. Και όσο αρνείται να συμμορφωθεί με την νομιμότητα τόσο απομονώνεται και αυτοεγκλωβίζεται. Κυρίως όμως κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι σε αυτόν τον τόπο, υπάρχει κοινοβουλευτική διαδικασία που δεν μπορεί να αγνοείται και να βιάζεται.

Οφείλουν άμεσα να φέρουν προς ψήφιση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ ή και άλλων κομμάτων που αφορά την ουσία, δηλαδή την ακύρωση της παράνομης πράξης νομοθετικού περιεχομένου που δεν χαίρει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Ας καταλάβουν όμως καλά και οι εταίροι του κου Σαμαρά “Σήμερα κρίνονται όλοι. Ας καταλάβουν καλά ότι δεν υπάρχουν συμβιβασμοί με τη βαρβ��ρότητα των απολύσεων και με το μαύρο στις οθόνες της ΕΡΤ.”

Η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει ως ήταν, η Βουλή θα λειτουργήσει κανονικά, ειδάλλως ό, τι και να αποφασίσουν σήμερα, ο λαός μας είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη. Κυρίαρχος σε αυτήν την χώρα ήταν και θα παραμείνει ο λαός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top