Στ. Μαλέλης: Απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ Βενιζέλου και Κουβέλη

«”Ναι” στην αναδιάρθρωση αλλά μόνο εάν ανοίξει η ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους»

«Υπάρχει ταύτιση απόψεων και απόλυτη συνεννόηση μεταξύ Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη στο πως θα χειριστούν τα θέματα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρα» αποκάλυψε ο Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR τόνισε ότι μ��ταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ «υπάρχει ταύτιση απόψεων στο πως θα θέσουν την ατζέντα και πως θα θέσουν ορισμένα θέματα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει της κρίσιμης συνάντησης κορυφής».

Ο κ. Μαλέλης υπογράμμισε ότι απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη είναι «να ανοίξει εδώ και τώρα η ΕΡΤ με όλους τους εργαζόμενους και να ξεκινήσει άμεσα η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ αλλά με ανοικτή τη δημόσια τηλεόραση. Είναι η κοινή τους απόφαση και δεν θα κάνουν πίσω».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, υπάρχει πρόταση του πρωθυπουργού για δίμηνη σύμβαση και στους 2.500 εργαζόμενους, η οποία και θα εξεταστεί υπό τον αυστηρό όρο όμως να εκπέμπει η ΕΡΤ: «Όλα θα πέσουν στο τραπέζι. Εάν η ΕΡΤ ανοίξει και εκπέμψει σήμα, οι κυβερνητικοί εταίροι θα συζητήσουν τα πάντα. Όλοι το καταλαβαίνουν ότι πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση στης ΕΡΤ αλλά όχι με “μαύρο” στις οθόνες μας».