Υποδέχθηκαν την «βασίλισσα των αιθέρων» Κεφαλογιάννη και Χατζηδάκης!

Παγκόσμια πρώτη για το μεγαλύτερο αεροσκάφος: Πάτησε το Ελ. Βενιζέλος!

Υποδέχθηκαν την «βασίλισσα των αιθέρων» Κεφαλογιάννη και Χατζηδάκης!

Τη «βασίλισσα των αιθέρων», το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, υποδέχθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Η ναυαρχίδα της Lufthansa προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Αθηνών. Το θηριώδες αεροσκάφες έγινε δεκτό με μια εντυπωσιακή τελετή, ενώ η γερμανική εταιρεία θέλησε να τονίσει τη σημασία της ελληνικής αγοράς.

Το B747-8 της Boeign έχει καμπίνα χωρητικότητας 358 επιβατών με 8 θέσεις First Class, 92 θέσεις Business Class και 258 Economy Class.

«Με δεδομένη τη σοβαρότατη μακροοικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι η Lufthansa επιδεικνύει την εμπιστοσύνη και τη δέσμευσή της στην ελληνική αγορά. Ο Τουρισμός και οι αερομεταφορές αποτελούν έννοιες συνώνυμες στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης» σημείωσε η κα Κεφαλογιάννη.

«Η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από έναν χρόνο πολιτικής σταθερότητας και μεταρρυθμίσεων» δήλωσε από την πλευρά του ο Γερμανός πρέσβης Βόλγκανγκ Ντολτν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top