Πιπιλή στο STAR: Αφεντικό της EΡT είναι το Δημόσιο και όχι η ΠΟΣΠΕΡΤ ή οι πολιτικοί

«Κάποιοι ερμηνεύουν μονοσήμαντα την απόφαση του ΣτΕ»

Πιπιλή στο STAR: Αφεντικό της EΡT είναι το Δημόσιο και όχι η ΠΟΣΠΕΡΤ ή οι πολιτικοί

«Πρέπει να θυμηθούμε ότι η ΕΡΤ είναι δημόσια υπηρεσία, είναι κρατική περιουσία. Όχι όποτε μας βολεύει είναι κρατική για να βολευόμαστε και όποτε δε μας βολεύει έχει ιδιωτικοοικονομικά συμφέροντα. Το αφεντικό είναι το Δημόσιο, ούτε η ΠΟΣΠΕΡΤ ούτε οι πολιτικοί ούτε οι δημοσιογράφοι» δήλωσε η Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στο STAR.

Η βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενη στην αυριανή σύσκεψη των αρχηγών, εκτίμησε ότι θα υπάρξει κοινός τόπος: «Νομίζω ότι θα κινηθεί στο πλαίσιο της κατάθεσης των απόψεων και της συγκρότησης κοινής γραμμής για αυτό το θέμα που μας ταλανίζει μία εβδομάδα και να προχωρήσουμε και στα άλλα που είναι της καθημερινότητας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρικομματική κυβέρνηση, η κα Πιπιλή εκτίμησε ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της δημοκρατίας και ειδικότερα του «πειράματος της τρικομματικής κυβέρνησης».

Τέλος, σχολιάζοντας τις διάφορες ερμηνείες που δίνονται στην απόφαση του ΣτΕ, η κα Πιπιλή υποστήριξε: «Κάποιοι ερμηνεύουν μονοσήμαντα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο ορίζει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι από το κράτος να υλο��οιήσουν την απόφαση του ΣτΕ που είναι να μην υπάρχει το μαύρο και να εκπέμψει δημόσια ραδιοτηλεόραση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top