Βολές από την αντιπολίτευση σε Σαμαρά για το θέμα της ΕΡΤ

ΚΚΕ: Παρέδωσε την ενημέρωση – ΑΝΕΛ: Ποιο Success story; SuccΕΡΤ story!

Βολές από την αντιπολίτευση σε Σαμαρά για το θέμα της ΕΡΤ

Βολές κατά της κυβέρνησης και του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο Ναύπλιο εξαπέλυσε η αντιπολίτευση.

«Ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει μονότονα το γνωστό μότο της δήθεν επιτυχημένης μνημονιακής του πολιτικής, που έχει καταστήσει τη χώρα κοινωνικό νεκροταφείο με εκατομμύρια ανέργους, μετατρέποντας το success story σε succERT story» σχολίασε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.

«Ο Πρωθυπουργός δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τους παρατρεχάμενους, τους βολεμένους και τους αυλικούς που το δικό του κόμμα, τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανεχθεί χρόνια τώρα στην ΕΡΤ, με τους χιλιάδες εργαζόμενους που πετιούνται στο δρόμο. Αποτελεί πρόκληση η επίκληση της "αμαρτωλής ΕΡΤ" ως δικαιολογία για τις απολύσεις, για το κλείσιμο της ΕΡΤ και την παράδοσή της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και της επιμόρφωσης αποκλειστικά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια.» τονίζει, εξάλλου, σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

«Είναι προκλητική η δήλωσή του ότι προτίμησε οι 2000 απολύσεις, μέχρι τέλη Ιούνη, να γίνουν από την "αμαρτωλή ΕΡΤ" και όχι από άλλους δημόσιους οργανισμούς. Έρχεται η σειρά των εργαζομένων στα ΕΑΣ, στα ναυπηγεία, όλων όσων έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, των εκπαιδευτικών, και των εργαζομένων στους ΟΤΑ. Να καταργηθεί τωρα η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου» καταλήγει το κόμμα του Περισσού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top